ANWB
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

ANWB
GOOISCHE
BRINK

ANWB heeft alles voor een avontuurlijke trip

Een bezoekje aan de ANWB-winkel is de perfecte voorbereiding op een vakantie, stedentrip, wintersport of een ander avontuur. Heb je een tolbadge, tolvignet, routekaart of milieusticker nodig? Wil je meer weten over een reisverzekering, een visakaart, een internationaal rijbewijs of de service van de Wegenwacht? Kom dan snel naar de winkel in de Gooische Brink.
Maar ook als je van plan bent om er wat dichter bij huis op uit te trekken, ben je hier aan het juiste adres. De ANWB verkoopt (wandel)schoenen en outdoorkleding van het eigen merk Human Nature. Verder heb je hier keuze uit een ruim assortiment fietstassen, thermosflessen, rugzakken en andere reisartikelen. Of blader eens door de vele gidsen, boeken en magazines over reizen, fietsen, wandelen, varen en vogels. Kortom, de ANWB in de Gooische Brink heeft alles wat je nodig hebt voor een avontuurlijke trip in binnen- of buitenland.
logo

Openingstijden

Maandag

13.00 - 18.00 uur

Dinsdag

10.00 - 18.00 uur

Woensdag

10.00 - 18.00 uur

Donderdag

10.00 - 21.00 uur

Vrijdag

10.00 - 18.00 uur

Zaterdag

10.00 - 17.00 uur

Zondag

12.00 - 17.00 uur

Contact

anwb.nl/hilversum
088 269 33 60

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V