APPEL & EI
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

appel & ei 
GOOISCHE
BRINK

Nicole Schmidt wil mensen blij maken met Appel & Ei

Schatzoeken, thriften, koopjes jagen of pareltjes scoren; hoe je het ook noemt, winkelen bij Appel & Ei is leuk! Dames en heren kunnen hier terecht voor tweedehands kleding, schoenen en accessoires die er als nieuw uitzien. Rondkijken bij Appel & Ei is een feestje. Het lichte interieur is een combinatie van wit en (sloop)hout. De kleding is gesorteerd op kleur, waardoor je heel gericht kunt zoeken. Het assortiment wisselt dagelijks, dus je vindt hier altijd weer iets nieuws.
Ben je op zoek naar écht iets speciaals? Kijk dan bij de Goudappeltjes, die een apart plekje in de winkel hebben. Hier vind je nieuwe en zo goed als nieuwe kleding van high-end merken. Goudappeltjes hebben één ding gemeen: ze hebben allemaal de wauw-factor. Zelf mooie kleding inbrengen bij Appel & Ei kan natuurlijk ook. Wanneer jouw item over de toonbank gaat, is veertig procent van de verkoopprijs voor jou.
logo appel en ei

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10.00 - 17.30 uur

Woensdag

10.00 - 17.30 uur

Donderdag

10.00 - 17.30 uur

Vrijdag

10.00 - 17.30 uur

Zaterdag

10.00 - 17.00 uur

Zondag

12.00 - 17.00 uur

Contact

appelenei.nl
035 631 38 64

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V