BASIC FIT
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

BASIC FIT
GOOISCHE
BRINK

Dag en nacht sporten bij Basic Fit

Op welk tijdstip je ook zin hebt om te gaan sporten, je kunt altijd terecht bij Basic-Fit. Deze sportschool in de Gooische Brink is namelijk 24/7 geopend. Bij Basic-Fit zijn alle sporters welkom. Jong en oud, beginner en gevorderd. Voor iedereen is er een passende les of goede fitnessapparatuur beschikbaar. Basic-Fit biedt altijd de nieuwste groepslessen aan zoals bodypump, Xcore, aerobics, yoga, bootcamp, abs & core en dance special. De groepslessen zijn zowel live als virtueel te volgen.
Live krijg je training van een van de professioneel opgeleide instructeurs. De virtuele groepslessen vinden plaats op een groot scherm in de groepsleszaal in de club. Bekende presenters uit de sport- en televisiewereld geven deze virtuele lessen. Kies je voor een training in de fitnesszaal? Dan kun je gebruikmaken van de nieuwste apparatuur van Matrix en TechnoGym. Basic-Fit in de Gooische Brink biedt ook personal training en fysiotherapie. Er is keuze uit verschillende lidmaatschappen.
logo

Openingstijden

Maandag

de hele dag open

Dinsdag

de hele dag open

Woensdag

de hele dag open

Donderdag

de hele dag open

Vrijdag

de hele dag open

Zaterdag

de hele dag open

Zondag

de hele dag open

Contact

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V