THE CATLADY
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

THE Catlady GOOISCHE
BRINK

Ingrid wil zoveel mogelijk kattenliefhebbers bereiken

The Bohemian Catlady is niet alleen de naam van deze bijzondere winkel. Eigenaar Ingrid is zelf namelijk de belichaming van deze catlady, een kunstzinnige en eigenzinnige ondernemer met een passie voor ambachtelijk vervaardigde producten en katten. Al die liefdes komen samen in haar winkel, waar alleen maar artikelen met een kattenthema te koop zijn. Van notitieboekjes tot sokken, van kussens tot bekers en alles daartussenin. Ook verkoopt Ingrid zelfgemaakte creaties. De slogan van de winkel is niet voor niets ‘Where cats and art meet’.
Het bezoeken van The Bohemian Catlady is een beleving op zich. Ingrid noemt haar winkel daarom een andere wereld, met een creatieve inrichting en bijzondere producten in allerlei prijsklassen. Ze hoopt dat zoveel mogelijk kattenliefhebbers – van jong tot oud – de winkel weten te vinden om hier even te onthaasten. Wanneer mensen uit het hele land naar The Bohemian Catlady afreizen, is Ingrids doel bereikt.
logo

Openingstijden

Maandag

GESLOTEN

Dinsdag

10.00 - 17.30 uur

Woensdag

10.00 - 17.30 uur

Donderdag

10.00 - 17.30 uur

Vrijdag

10.00 - 17.30 uur

Zaterdag

10.00 - 17.00 uur

Zondag*

12.00 - 16.30 uur

*Alleen open op de officiële koopzondag (laatste zondag van de maand)

Contact

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V