AKKAD
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

AKKAD
GOOISCHE
BRINK

Liefde voor goede looks bij barbershop Akkad

‘Jouw kapsel is mijn passie’, dat is de slogan van kapper Akkad. Wie deze stijlvolle barbershop aan de Kerkbrink bezoekt, loopt weer als nieuw de deur uit. En dat is natuurlijk de bedoeling van kapper Akkad. Hij leerde het vak in Syrië en werkte vervolgens in Arabische en Europese landen. In Hilversum heeft hij een ervaren team om zich heen. Dit team is altijd op de hoogte van de laatste haartrends en kan dus adviseren over de perfecte look.
In de barbershop kunnen klanten terecht voor een knipbeurt, baardverzorging en het epileren van wenkbrauwen. Ook biedt Akkad diverse schoonheidsbehandelingen. Kom bijvoorbeeld tot rust met een gezichtsmasker of een hoofdmassage. Kinderen zijn hier van harte welkom. Het team spreekt Nederlands, Engels en Arabisch. Geen tijd om doordeweeks naar de kapper te gaan? Dat is geen probleem, Akkad Shop is namelijk zeven dagen per week geopend.
logo

Openingstijden

Maandag

09.00 - 18.00 uur

Dinsdag

09.00 - 18.00 uur

Woensdag

09.00 - 18.00 uur

Donderdag

09.00 - 19.30 uur

Vrijdag

09.00 - 18.00 uur

Zaterdag

09.00 - 18.00 uur

Zondag

GESLOTEN

Contact

akkad.shop
06 449 999 40

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V