differenza
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

Lin-Gerie
GOOISCHE
BRINK

Sfeervolle lingeriespeciaalzaak voor jong en oud

Op zoek naar lingerie, ondergoed, bad- en strandmode, nachtkleding of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij de ruim opgezette winkel van Lin-Gerie, te vinden in de passage van de Gooische Brink. Deze sfeervolle lingeriespeciaalzaak heeft een groot en gevarieerd assortiment kwaliteitsmerken. Hier vind je merken als After Eden, Boobs & Bloomers, Sloggi, Sunflair, Ten Cate en Triumph. Klanten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en een goede service.
Het ervaren team staat altijd klaar om mee te denken en te adviseren. Lin-Gerie vindt dat lingerie als een tweede huid moet voelen. De collecties in de winkel zijn daarom allemaal geselecteerd op een goede pasvorm en fijne materialen. De cupmaten in het assortiment bh’s gaan van AA tot en met K. Voor vrijwel iedereen is de juiste cupmaat beschikbaar.
logo

Openingstijden

Maandag

GESLOTEN

Dinsdag

10.00 - 17.30 uur

Woensdag

10.00 - 17.30 uur

Donderdag

10.00 - 17.30 uur

Vrijdag

10.00 - 17.30 uur

Zaterdag

10.00 - 17.30 uur

Zondag

GESLOTEN

Contact

Lin-gerie Hilversum
Telefoon: 085 877 03 62

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V