MAT STORE
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

MAT STORE 
GOOISCHE
BRINK

Maud en Anne
verzorgen je complete look

Je zal maar een superhippe beste vriendin hebben die perfect weet wat jou staat én zo’n zelfde vriendin die wonderen met je kapsel verricht. Deze vriendinnen bestaan echt! Je vindt ze in MAT.store. Maud (de kapster) en Anne (van de kleding) vonden elkaar vier jaar geleden in de straat. De één werkte in een kapsalon en de ander in een kledingzaak. Hun eigen MAT.store is dé plek voor een complete look. Want je kunt nog zo’n gezellige outfit dragen; als je haar er niet uitziet, ben je nergens.
Andersom geldt dat natuurlijk ook. Bij je nieuwe vriendinnen van MAT.store haal je een te gekke coupe, een mooie outfit én shop je een cool interieuritem. Conceptstore nieuwe stijl, uniek in ’t Gooi. In de rekken bij Anne vooral Deense merken als MSCH Copenhagen en het hippe Amsterdamse Another-Label. Maud werkt uitsluitend met duurzame en milieuvriendelijke producten. Uiteraard zijn ze elkaars uithangbord; met goed haar en een toffe outfit.
logo

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10.00 - 18.00 uur

Woensdag

10.00 - 18.00 uur

Donderdag

10.00 - 21.00 uur

Vrijdag

10.00 - 18.00 uur

Zaterdag

10.00 - 17.00 uur

Zondag*

13.00 - 17.00 uur

*Iedere laatste zondag v/d maand 13:00 - 17:00 uur

Contact

matstore.nl
035 622 7332

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V