Heren Spyker
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

Heren Spyker
GOOISCHE
BRINK

Ronald en Romée bieden culinaire ervaring op een historische locatie.

Dineren of lunchen op een historische locatie in hartje Hilversum? Dat kan bij restaurant Heren Spyker, dat sinds 2013 is gevestigd in de Spijkerpandjes aan de Kerkbrink. Ooit was dit de smederij van de familie Spijker, bekend als bouwers van de Gouden Koets en grondleggers van het automerk Spyker. De smederij van destijds is tegenwoordig een sfeervol restaurant met een Frans-internationale keuken. Patron-cuisinier Ronald Bellaart en zijn keukenbrigade verrassen de gasten graag met bijzondere smaakcombinaties.
Heren Spyker werkt uitsluitend met dagverse en seizoensgebonden producten. Bij een culinaire ervaring hoort natuurlijk een mooi glas. Om te starten zijn er allerlei aperitieven waaronder een (alcoholvrije) cocktail of een glas bubbels. Maître-sommelier Romée Koning adviseert voor de gerechten van het twee tot zesgangenmenu met liefde een passende wijn. Op de kaart staan vijftig verschillende wijnen; van klassiek tot vernieuwend. Liever een wijnarrangement? Dat kan natuurlijk ook bij Heren Spyker.
logo

Openingstijden

Maandag

GESLOTEN

Dinsdag

18.00 - 00.00 uur

Woensdag

18.00 - 00.00 uur

Donderdag

18.00 - 00.00 uur

Vrijdag

18.00 - 00.00 uur

Zaterdag

18.00 - 00.00 uur

Zondag*

GESLOTEN

Contact

herenspyker.nl/
035 621 22 11

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V