VERS
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

Vers
GOOISCHE
BRINK

Geniet van healthy food en drinks bij Vers Saladebar

Gezond eten is superlekker! Bij Vers Saladebar kun je genieten van de heerlijkste bowls, salades, soepen, stamppotten en wraps. Vegan of vegetarisch en met kip of vis; voor ieder is er wat wils. Je lunch of avondeten is nog lekkerder met een healthy drink erbij. Vers verkoopt lekkere juices, BodyBoosts, powershots en natuurlijke frisdranken. Met een van de aantrekkelijke deals combineer je bijvoorbeeld een kleine salade met sapje of een salade met soep.
Op de menukaart van Vers staan ook diverse ontbijtjes, desserts en brood. Haal je lunch of avondeten af bij Vers Saladebar in de Gooische Brink. Hier vind je ook de lekkerste tussendoortjes als kikkererwtenchips en raw bars. Bestellen via de website kan ook. De healthy delivery-fiets of -bus bezorgt jouw bestelling dan thuis of op kantoor.
logo

Openingstijden

Maandag

11.00 - 20.00 uur

Dinsdag

11.00 - 20.00 uur

Woensdag

11.00 - 20.00 uur

Donderdag

11.00 - 20.00 uur

Vrijdag

11.00 - 20.00 uur

Zaterdag

11.00 - 20.00 uur

Zondag

12.00 - 20.00 uur

Contact

vershilversum.nl
035 772 17 20

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V