FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

WINKELEN IN
GOOISCHE BRINK

De Gooische Brink telt ruim dertig ondernemers, die allemaal heel verschillend zijn. Eén ding hebben ze gemeen: ze hebben een passie voor hun zaak.
Wil je meer weten over de winkels, horecagelegenheden en andere zaken in de Gooische Brink? Hieronder zijn alle winkels te vinden.
logo triumphImageImageImageImageImageImageDuetz HilversumImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

LOCATIE
BEREIKBAARHEID
OPENINGSTIJDEN

DICHTER BIJ DAN JE DENKT

Hilversum ligt hartstikke centraal. Vanuit Almere ben je hier met de auto in 28 minuten, vanuit Amsterdam in 34 minuten en vanuit Lelystad in 40 minuten.

MET DE AUTO

Kom je met de auto naar de Gooische Brink? Zet je auto dan in de gelijknamige parkeergarage, die onder het autovrije winkelgebied ligt. Parkeergarage de Gooische Brink is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend.

MET DE TREIN

Liever met het openbaar vervoer? Dat kan ook! Het centraal station van Hilversum ligt op loopafstand van de Gooische Brink.

OP DE FIETS

Je fiets kun je veilig, droog en gratis stallen bij de fietsenstalling Zeedijk, op een paar minuten wandelen van de Gooische Brink. Hier zijn ook buggy’s en rollators te leen.