BAKKER BART
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

BAKKER BART 
GOOISCHE
BRINK

Veel lekkers in de vitrines van Bakker Bart

Het is moeilijk kiezen bij Bakker Bart in de Gooische Brink. De winkel van ondernemers Alexander en Samira heeft zoveel lekkers te bieden: van vers gebakken broden en hartige snacks tot zoete traktaties en rijk belegde broodjes voor de lunch. In de vitrines liggen vanzelfsprekend de beroemde Bartjes, maar ook taart, gebak, koeken, donuts, superfrikandelbroodjes, knabbelstengels en nog veel meer.
Wil je direct genieten van iets uit het assortiment? Met een kopje koffie of een sapje erbij? Neem dan plaats in de lunchroom van Bakker Bart of op het gezellige buitenterras. Geen tijd om te zitten? Kies dan voor een coffee to go voor onderweg. Bestellen bij Bakker Bart is ook mogelijk. Dat kan in de winkel of online. Een lunch kun je bijvoorbeeld tot één uur van tevoren bestellen.
logo appel en ei

Openingstijden

Maandag

10.00 - 16.00 uur

Dinsdag

09.00 - 16.00 uur

Woensdag

09.00 - 16.00 uur

Donderdag

09.00 - 16.00 uur

Vrijdag

09.00 - 16.00 uur

Zaterdag

09.00 - 16.00 uur

Zondag

Gesloten

Contact

bakkerbart.nl
035 628 16 34

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V