BCC
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

BCC
GOOISCHE
BRINK

Van babyfoon tot inbouwapparatuur bij BCC.

Het pand van BCC is niet te missen. In de grote winkel op de Kerkbrink kan je terecht voor allerlei apparatuur. Van koelkast tot koffiezetapparaat, van televisie tot tablet en van babyfoon tot beveiligingscamera. BBC heeft twee verdiepingen vol met producten op het gebied van huishouden, computer, tv, audio, verzorging, telefoon, vrije tijd en nog veel meer. Ben je op zoek naar inbouwapparatuur? Neem dan een kijkje in de inbouwstudio. De verkoopspecialisten adviseren graag over de beste apparatuur voor een nieuwe of bestaande keuken. Ook kun je informatie krijgen over BCC’s installatieservice op maat. De winkel is tevens een DHL-pakketpunt, waar je iets kunt ophalen, retourneren en verzenden.
De oorsprong van de elektronicawinkel dateert uit 1945. Toen opende de vader van Carel en Coos Bakker een elektronicawinkel in Amsterdam. Later kwamen de zoons in de zaak en 1969 ontstond de naam BCC, vernoemd naar de eigenaren. Inmiddels zijn er 61 filialen. Een winkel, een koffiebar en een sociale werkplaats. GoodGrounds store is het allemaal! Maar belangrijker nog: dit is een plek voor iedereen. In de winkel koop je eerlijke en unieke producten, een bijzonder kunstwerk, een met liefde samengestelde bos bloemen of een mooie plant. Zin in een fairtrade-koffie of een lunch van lokale ondernemers? Dat kan ook! GoodGrounds heeft alle ruimte om gezellig iets te drinken, te lunchen of te borrelen.
logo

Openingstijden

Maandag

13.00 - 18.00 uur

Dinsdag

09:30 - 18.00 uur

Woensdag

09:30 - 18.00 uur

Donderdag

09:30 - 21.00 uur

Vrijdag

09:30 - 18.00 uur

Zaterdag

09:30 - 17.00 uur

Zondag

12:00 - 17.00 uur

Contact

BCC Hilversum
020 334 88 88

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V