differenza
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

differenza
GOOISCHE
BRINK

Trendy outfits van mooie merken bij Differenza

Ben je gek op merken als Studio Anneloes, Scotch & Soda, Moscow, Geisha, Tramontana, Kings Of Indigo en Airforce? Loop dan vooral binnen bij Differenza. Deze gezellige damesboetiek is sinds 1999 (al meer dan twintig jaar!) in de Gooische Brink gevestigd. Hier vind je een gevarieerd aanbod van kleding en accessoires. De nieuwste looks van Differenza zijn natuurlijk te bekijken in de etalage van deze winkel in de passage.
Heb je meer inspiratie nodig? Volg de modezaak dan op social media. Hier showen de verkoopmedewerkers regelmatig trendy outfits uit de laatste collectie. Zie je iets leuks voorbij komen? Ga dan eens langs in de winkel om te kijken, voelen en passen. De medewerkers van Differenza denken graag met je mee. Zo weet je zeker dat je met de beste outfit thuiskomt.
logo

Openingstijden

Maandag

GESLOTEN

Dinsdag

10.00 - 18.00 uur

Woensdag

10.00 - 18.00 uur

Donderdag

10.00 - 18.00 uur

Vrijdag

10.00 - 18.00 uur

Zaterdag

10.00 - 17.00 uur

Zondag

12.00 - 17.00 uur

Contact

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V