DUETZ
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

DUETZ
GOOISCHE
BRINK

Stijlvolle herenmode voor elk moment bij Duetz Hilversum

Wist je dat de Gooische Brink een hofleverancier heeft? Dit predicaat kan de koning uitreiken aan kleine en middelgrote ondernemingen die minstens 100 jaar bestaan en belangrijk zijn voor de regio. Modezaak Duetz is zo’n bijzondere onderneming en kreeg deze onderscheiding in 2007 toegekend. Nederland telt vier Duetz-winkels met exclusieve kleding, waar kwaliteit, service en aandacht centraal staan. Het filiaal in Hilversum is helemaal gericht op herenmode. Hier zijn kwaliteitsmerken te koop als Gant, Tommy Hilfiger, Eagle & Brown, Corneliani en Eton.
Klanten kunnen in de winkel – met een kopje koffie – in alle rust rondkijken. Duetz verkoopt herenmode voor allerlei gelegenheden. Op het gebied van business-kleding vind je hier alles voor het juiste moment: van (maat)pakken tot casual kantoorkleding. Ook voor bruidegoms of huwelijksgasten is in de collectie altijd een geschikte outfit te vinden. Voor welke gelegenheid het ook is: het verkoopteam helpt klanten graag aan een stijlvolle garderobe.
logo

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:30 - 18.00 uur

Woensdag

09:30 - 18.00 uur

Donderdag

09:30 - 18.00 uur

Vrijdag

09:30 - 18.00 uur

Zaterdag

09:30 - 17.30 uur

Zondag *

13:00 - 17.00 uur

* Elke laatste zondag van de maand

Contact

Duetz Hilversum
035 628 03 30

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V