goodgrounds
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

goodgrounds
GOOISCHE
BRINK

Berthy Blom weet dat ieder mens talent heeft.

Een winkel, een koffiebar en een sociale werkplaats. GoodGrounds store is het allemaal! Maar belangrijker nog: dit is een plek voor iedereen. In de winkel koop je eerlijke en unieke producten, een bijzonder kunstwerk, een met liefde samengestelde bos bloemen of een mooie plant. Zin in een fairtrade-koffie of een lunch van lokale ondernemers? Dat kan ook! GoodGrounds heeft alle ruimte om gezellig iets te drinken, te lunchen of te borrelen.
Voor thuiswerkers die met hun laptop even ergens anders willen zitten, is er een centrale stamtafel. Hier mag iedereen kosteloos werken, al is het natuurlijk wel fijn als je er iets te drinken bij koopt. De slogan van GoodGrounds is ‘Samen 100%’. Eigenaar Berthy Blom weet dat alle mensen talent hebben. Waar ze ook vandaan komen, hoe hun leven ook is verlopen, en hoe gezond het lijf ook is. Door alle talenten te combineren, ontstaat vanzelf die honderd procent.
logo

Openingstijden

Maandag

13.00 - 17.00 uur

Dinsdag

09:30 - 17.30 uur

Woensdag

09:30 - 17.30 uur

Donderdag

09:30 - 17.30 uur

Vrijdag

09:30 - 17.30 uur

Zaterdag

10:00 - 17.00 uur

Zondag

GESLOTEN

Contact

goodgrounds.store
035 785 74 63

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V