LEONIDAS
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

Leonidas
GOOISCHE
BRINK

Leonidas laat Hilversum van de lekkerste bonbons genieten

Leonidas is niet meer weg te denken uit Hilversum en een van de oudgedienden in de Gooische Brink. Al in 1979 vestigde deze speciaalzaak, onderdeel van de landelijke winkelketen, zich in de Mediastad. Van de hoek Groest/Kerkstraat verhuisde de winkel naar de Leeuwenstraat, om in 1998 neer te strijken in de Gooische Brink. In de eerste jaren konden de klanten hun bestelling buiten via de schuiframen doen. Na tien jaar werd de winkel uitgebreid en was het mogelijk om ook binnen te staan. Gelukkig maar, want het ruikt hier altijd heerlijk naar verse chocola.
Leonidas bereidt bonbons op traditionele wijze en met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De bonbons zijn gemaakt van palmolievrije chocolade en 100% pure cacaoboter. Qua vulling is er voor ieder wat wils; wat te denken van Turkse hazelnoten, Morello-kersen of Italiaanse amandelen? De bonbons van Leonidas zijn perfect om cadeau te doen, te serveren bij de koffie en natuurlijk om zelf thuis op de bank van te genieten.
logo

Openingstijden

Maandag

13.00 - 18.00 uur

Dinsdag

10.00 - 18.00 uur

Woensdag

10.00 - 18.00 uur

Donderdag

10.00 - 18.00 uur

Vrijdag

10.00 - 18.00 uur

Zaterdag

09:30 - 17.00 uur

Zondag

Gesloten

Contact

leonidas-bonbons.nl
035 623 14 20

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V