MYHAIR.SALON
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

MYHAIR.SALON
GOOISCHE
BRINK

myHair.salon: van internet naar de winkelstraat

Een luxe kapsalonbelevenis bieden, dat is de missie van myHair.salon. In de wereld van haarverzorging is myHair.nl al jarenlang bekend onder consumenten en kappers. Op de website zijn producten voor alle haartypes te koop. In het assortiment vind je merken als Authentic Beauty Concept, Schwarzkopf, Kérastase, L’Oréal Professionnel, Wella, Redken en ghd. Enkele jaren geleden maakte myHair de stap naar de winkelstraat. In de Gooische Brink is de eerste en enige myHair.salon van Nederland te vinden.
Zo is het voor consumenten mogelijk om in een gezellige en ontspannen sfeer producten te bekijken en te testen. De ervaren haarexperts staan klaar voor productadvies en natuurlijk voor een knipbeurt, kleurbehandeling of stylingsessie. Naast verzorgingsproducten en haarverf verkoopt de salon ook stylingtools als borstels, föhns, stijl- en krultangen. De deur van myHair.salon staat altijd open. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak voor een behandeling te maken.
logo

Openingstijden

Maandag

Open

Dinsdag

09.00 - 17.00 uur

Woensdag

08.00 - 17.00 uur

Donderdag

08.00 - 17.00 uur

Vrijdag

08.00 - 17.00 uur

Zaterdag

08.00 - 17.00 uur

Zondag

Open

Contact

myhair.nl/salon
035 240 01 49

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V