papier hier
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

Papier hier
GOOISCHE
BRINK

Passie voor papier bij Papier Hier

Papierliefhebbers en (hobby)kunstenaars kunnen hun hart ophalen in Papier Hier, de meest veelzijdige papierwinkel van Nederland. Deze kleurrijke zaak op de Kerkbrink verkoopt papier in allerlei kleuren en formaten. Of je nu papier nodig hebt voor een hobby, werk of school; je vindt het hier. Ook is het mogelijk om papier te lamineren en passe-partouts op maat te laten maken. Maar er is meer dan alleen papier. Zo is er een breed assortiment aan kunstenaarsbenodigdheden.
Papier Hier verkoopt onder meer penselen in verschillende diktes, Amsterdam-acrylverf in allerlei kleuren, olieverf, aquarelverf en diverse teken- en schilderblokken. Een schildersezel nodig? Neem dan ook eens een kijkje in de winkel. Papier Hier heeft verschillende schildersezels, van groot tot klein. En voor het opbergen van mooie werken zijn er tekenmappen in diverse maten te koop. Wat je ook nodig hebt; het deskundige team – dat uiteraard zelf een passie voor papier heeft – geeft graag advies over alle producten.
logo

Openingstijden

Maandag

GESLOTEN

Dinsdag

10.00 - 16.00 uur

Woensdag

10.00 - 16.00 uur

Donderdag

10.00 - 16.00 uur

Vrijdag

10.00 - 16.00 uur

Zaterdag

10.00 - 16.30 uur

Zondag

GESLOTEN

Contact

Papier Hier
06 309 185 79

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V