ROAST
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

ROAST
GOOISCHE
BRINK

Paul Hoogermolen, horecaondernemer tot op het bot!

Zet jij je tanden graag in een échte steak? Maken perfect gegrilde groenten het beest in jou los? Kan je niet kiezen tussen een speciaalbiertje, een cocktail of een G&T? Dan ben jij ready for ROAST! In dit eerste en enige BBQ-restaurant van Hilversum is de Big Green Egg de baas. Van langzaam gegaarde rib eye tot zalm en van bloemkoolsteak tot mozzarella; deze groene grill-kanjer geeft er zijn sensationele en onweerstaanbare rooksmaak aan.
Bij ROAST kan je terecht voor het diner, maar ook voor de lunch en natuurlijk voor een borrel. De bar is het kloppend hart van ROAST. Hier kan je tot ’s avonds laat terecht voor een drankje. En dat is best lastig kiezen, want ROAST heeft tien bieren op de tap, ruim veertig speciaalbieren op fles, heerlijke wijnen, een uitgebreide cocktailkaart en to die for G&T’s. Natuurlijk kan je ook een goede koffie of lekkere frisdrank bestellen.
logo

Openingstijden

Maandag

GESLOTEN

Dinsdag

GESLOTEN

Woensdag

11.00 - 23.00 uur

Donderdag

11.00 - 23.00 uur

Vrijdag

11.00 - 24.00 uur

Zaterdag

11.00 - 24.00 uur

Zondag*

11.00 - 24.00 uur

Contact

roasthilversum.nl
035 622 09 69

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V