SWEET REPEAT
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

sweet repeat GOOISCHE
BRINK

Mariël geeft preloved kleding en speelgoed een tweede leven.

Nieuw kan altijd nog, dat vindt Mariël van Sweet/Repeat kids boutique. Daarom verkoopt ze in haar gezellige winkel zo goed als nieuwe merkkinderkleding, kinderboeken en houten speelgoed. Kinderen kunnen hier spelen terwijl hun ouders rondkijken. Met de winkel wil Mariël haar steentje bijdragen aan de no-waste samenleving. Dat zie je terug in de inrichting: tafels van de kringloopwinkel, kledingrekken van Marktplaats en een mooie luxe balie uit het oude McGregor pand.
Merkkleding en speelgoed kost bij Sweet/Repeat kids boutique een fractie van de nieuwprijs. Mariël hoopt mensen zo motiveren om eerst eens te kijken naar preloved items voordat ze iets nieuws kopen. Verkopende klanten vinden het fijn dat hun spullen een tweede leven krijgt en kopers zijn blij om voor een goede prijs iets moois te kopen. Mariël zelf noemt dat ‘de luxe van duurzaamheid’.
logo

Openingstijden

Maandag

GESLOTEN

Dinsdag

10.00 - 17.30 uur

Woensdag

10.00 - 17.30 uur

Donderdag

10.00 - 17.30 uur

Vrijdag

10.00 - 17.30 uur

Zaterdag

10.00 - 17.00 uur

Zondag

GESLOTEN

Contact

sweet-repeat.nl/
06 112 331 11

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.