Wulterkens
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

Wulterkens
GOOISCHE
BRINK

Edwin en Nadira creëren met liefde iets nieuws, unieks en persoonlijks

Bedrijfskleding laten bedrukken of een kledingstuk personaliseren? Dan is Wulterkens Customized Wear the place to be. Hier draait alles om service, uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid. Edwin en Nadira hebben als doel om zoveel mogelijk bedrijven en organisaties te voorzien van een professionele en stijlvolle look en geven daarbij graag advies. De deur van hun ruim opgezette concept store staat ook altijd open voor particuliere klanten die hier hun kledingstukken en accessoires kunnen laten bedrukken.

In de winkel is een ruim assortiment aan high quality kleding, caps en tassen te vinden. Een echte hit zijn bijvoorbeeld de gepersonaliseerde foute kersttruien, waar elk jaar veel vraag naar is. Ook voor een uniek bedrukt cadeautje kun je bij Wulterkens Customized Wear terecht. En heeft het haast? Geen probleem! In veel gevallen is het mogelijk jouw gepersonaliseerde kledingstuk of accessoire al na twintig minuten op te halen.
logo

Openingstijden

Maandag

13.00 - 17.00 uur

Dinsdag

10.00 - 17.00 uur

Woensdag

10.00 - 17.00 uur

Donderdag

10.00 - 17.00 uur

Vrijdag

10.00 - 17.00 uur

Zaterdag

10.00 - 17.00 uur

Zondag

GESLOTEN

Contact

customizedwear.nl
035 302 00 81

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V