Ziengs
GOOISCHE
BRINK

#waardekerkstraatverdergaat

Ziengs
GOOISCHE
BRINK

Stap met het gezin binnen bij Ziengs Schoenen

Is het hele gezin toe aan nieuwe merkschoenen? Dan is het tijd om samen bij Ziengs Schoenen binnen te stappen. Deze winkel in de Gooische Brink-passage heeft een ruim assortiment dames-, heren- en kinderschoenen. Sneakers, laarzen, pumps, wandelschoenen, pantoffels of leuke enkellaarsjes; ze staan allemaal in de rekken. Alle schoenen zijn van goede kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm.
Ziengs verkoopt bekende merken als Ecco, Tamaris, Skechers, Timberland, Floris van Bommel, Panama Jack, Gabor en s. Oliver. Voor elke gelegenheid is hier de juiste schoen te vinden. De medewerkers hebben ruime ervaring en vertellen graag welke schoen het beste past. Voor kinderen vanaf 1 jaar heeft Ziengs bijzondere kwaliteitsmerken als Shoesme, Muyters en Giga. En voor de juiste verzorging van de schoenen verkoopt de winkel ook diverse onderhoudsproducten.
logo

Openingstijden

Maandag

13.00 - 17;30 uur

Dinsdag

10.00 - 17.30 uur

Woensdag

10.00 - 17.30 uur

Donderdag

10.00 - 17.30 uur

Vrijdag

10.00 - 17.30 uur

Zaterdag

10.00 - 17.00 uur

Zondag

12.00 - 17.00 uuir

Contact

ziengs.nl
035 621 69 39

VOLG JIJ ONS AL?


FASHION
LIFESTYLE
DINEREN

#waardekerkstraatverdergaatFASHION
LIFESTYLE
DINEREN

Ondernemers in de Gooische brink

Ben je een echte local of doe je een dagje Hilversum? Dan is een bezoek aan de Gooische Brink de perfecte start van de dag. Begin met koffie om vervolgens op je gemak in een van de winkels te shoppen. En aan het eind van de dag plof je lekker neer in een van de horecagelegenheden in de Gooische Brink voor een borrel of een goed diner.

LIFESTYLE

Good Grounds Store
Kapper Akkad
MyHair Salons
Basic Fit

BCC
Papier Hier
ANWB
Stam Vastgoed
Meijer Beheer Hilversum
Holland Centraal
Stichting Openbare Bibliotheek
Rabobank
Olympia Nederland B.V